Yrityksenä

TGB Yrityksenä

_DSC0192Taiwan Vespa Co. Ltd. perustettiin Italialaisten toimesta 1965 valmistamaan ja kokoonpanemaan Piaggion Vespa skoottereita. Vuonna 1978 kuljettu tie Italialaisten kanssa erosi ja Taiwan Vespan nimi muutettiin Taiwan Golden Bee Ltd:eksi.

Tällöin TGB:stä tuli itsenäinen valmistaja jolloin osien tuotanto suuntautui myös muille Eurooppalaisille skootteri ja moottoripyörä valmistajille.

TGB on erikoistunut varsinkin CVT vaihteistojen valmistukseen ja valmistaa vaihteistoja tällä hetkellä mm. seuraaville valmistajille: Polaris, Can-Am, Peugeot, Rotax, Piaggio, SYM, Minarelli, Morini jne.

 

Nykyään TGBn henkilöstömäärä on kasvanut yli 500 työntekijään ja TGB on Taiwanin johtava valmistaja.  TGB tuotteita jälleenmyydään yli 50 eri maassa.

Tuotteet suunnitellaan huolella kymmenien vuosien kokemuksella pääasiassa Euroopan ja Amerikan markkinoiden vaihtelevia olosuhteita varten. TGB:n oma suunnitteluosasto kehittää niin laitteiden moottorit, kuin mönkijät ja skootteritkin. TGB:n valmistamia moottoreita käyttävät myös useampi muu Taiwanilaiset mönkijävalmistajat. Oma suunnitteluosasto, testilaboratorio, testirata -osastot takaavat huippuunsa hiotun laadun ja kestävyyden kaikissa tuotteissa ja osissa. Markkinajohtajuus mönkijöiden saralla on saavutettu 2000-luvulla jo monessa Euroopan maassa. Valmistajana TGB:llä on vuodesta 1995, ISO 9001 sekä QS 9000 ympäristö ja kierrätys sertifikaatit.

Modularbox Oy yrityksenä

 

Modularbox Oy (y-1703303-6) on vakavarainen Suomalainen yritys jonka henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus koneiden ja laitteiden maahantuonnista sekä myynnistä. Markkinaosuutemme yli 40% tieliikennemönkijä/traktorimönkijä myynnistä.

 

Päätoimipaikkamme sijaitsee omissa yli 2000 m² toimitiloissa Espoossa, Juvanmalmilla Kehä III varrella. Keskusvarastoltamme löytyy jatkuvasti yli 500 mönkijää/traktorimönkijää ja muuta laitetta heti toimitukseen. Sivutoimipisteemme sijaitsee Porissa.
Pystymme toimittamaan kaikki tuotteemme edullisemmin suhteessa kilpailijoihin koska Modularbox Oy on ainoa isommista maahantuojista joka ei käytä välikäsiä vaan toimittaa laitteet suoraan valmistajilta kuluttajille omista toimipisteistään.

Näin on saatu karsittua kustannuksia nostava jälleenmyynti organisaatio välistä pois jolloin tuotteiden hinnat jäävät kuluttajalle edullisemmiksi.

 

Edustamamme merkit kuuluvat maailman isoimpien valmistajien joukkoon ja olemmekin kaikilla edustamillamme osa-alueilla yksi suurimmista alamme toimijoista. Maahantuomme mm. TGB, Rally USA mönkijät, Bellier mopoautoille sekä Pyrkijä ja Rally USA sähkötoimisille senioriskoottereille.

 

Modularbox Oy on vakavaraisuutensa sekä suuren myyntivolyyminsa johdosta Tullin luottoasiakas sekä Netso vakuutusyhtiöiden järjestelmän valtuutettu käyttäjä. Yrityksemme on myös kiinteässä yhteistyössä kaikkien suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa sekä solminut edulliset kuljetussopimukset koko Suomen alueelle kaikille laitteille ja varaosille välittömällä toimituksella.

 

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Modularbox Oy kuuluu Suomen Vahvimmat Platina kärkiyritysten joukkoon johon yltää vain 2% suomalaisista vakavaraisimmista yrityksistä.

 

Pystymme takaamaan maahantuomillemme laitteille pitkän ja hyvän takuu-, varaosa- sekä huoltopalvelut Suomessa yli 150 huoltopisteen kautta. Lisäksi annamme 10-vuoden varaosa- ja huoltotakuun, mikä parantaa tuomiemme koneiden jälleenmyyntiä olennaisesti.

 

Toimitamme aina kaikki tuotteemme ajovalmiina ne luovutushuolletaan, varustellaan ja koeajetaan Espoossa ennen asiakkaille toimitusta. Rekisteröidyt tuotteet toimitetaan aina asiakkaalle valmiiksi rekisteröitynä ja vakuutettuna.